Baletin optimi

Kehonhallinta ja -huolto + Kurssit

Balettikoulun tavoitteena on kouluttaa terveitä, hyvinvoivia ja taitavia tanssijoita.

Tanssi on fyysisesti rankka laji. Erityisesti isommat oppilaat, jotka harjoittelevat useita kertoja viikossa, tarvitsevat oheislajiksi kehonhallintaa ja -huoltoa.

Balettikoulu on erikoistunut tanssin ja kehonhallinnan yhdistämiseen. Anne Hirvonen on tanssin ohella pitkälle kouluttautunut kehonhallintalajien ohjaaja.

Balettikoulun oppilailla on erinomainen mahdollisuus oheisharjoitteluun Malmin Pilates ja Tanssistudion tiloissa. Studiolla on upea, tunnelmallinen tila Helsingin Malmilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.
Katso myös www.malminpilatesjatanssistudio.com

Malmin Pilates ja Tanssistudio tarjoaa monipuolisia tunteja nuorille ja aikuisille.

 

BALETIN OPTIMI

Baletin Optimi on Anne Hirvosen kehittämä opetusmenetelmä, jonka tavoitteena on terve, hyvinvoiva ja taitava tanssija. Menetelmä sisältää klassisen baletin tekniikkaharjoitusten lisäksi elementtejä kehon- ja mielenhallinnan tekniikoista.

Aikuisten Baletin Optimi on tiistaisin klo 17.15 – 18.45 Malmin Pilates ja Tanssistudiolla.

Nuorten Baletin Optimi keskiviikkoisin klo 17.00 – 18.45 Malmin Pilates ja Tanssistudiolla.

 

PILATES

Pilates perustuu Joseph Pilateksen 1900-luvun alkupuolella kehittämään voimistelumenetelmään. Menetelmä on alkuaan kehitetty tanssijoille. Pilateksen tavoitteena on vahva, tuettu ja toiminnallinen keskivartalo.

Pilates on loistava oheisharjoittelulaji tanssijoille.

Pilates tunnit maanantaisin (keski- ja jatkotaso) klo 18.45- 19.45

 

TALLENTEET / PILATES JA KEHON OPTIMI

Kehonhallintaa on mahdollista harjoitella myös tallenteiden avulla. Kerran viikossa ilmestyy 45 minuutin Pilates-tallenne ja 60 minuutin pituinen Kehon Optimi-tallenne, joiden avulla voit harjoitella milloin itse haluat. Tallenne on käytettävissä viikon.