Kehonhallinta ja -huolto

Balettikoulun tavoitteena on kouluttaa terveitä ja hyvinvoivia tanssijoita.

Tanssi on fyysisesti rankka laji. Erityisesti isommat oppilaat, jotka harjoittelevat useita kertoja viikossa, tarvitsevat oheislajiksi kehonhallintaa ja -huoltoa.

Balettikoulu on erikoistunut tanssin ja kehonhallinnan yhdistämiseen. Anne Hirvonen on tanssin ohella pitkälle kouluttautunut kehonhallintalajien ohjaaja (mm. Method Putkisto -lajit).

Balettikoulun oppilailla on erinomainen mahdollisuus oheisharjoitteluun Malmin Pilates ja Tanssistudion tiloissa. Studiolla on upea, tunnelmallinen tila Helsingin Malmilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.
Katso myös www.malminpilatesjatanssistudio.com

Malmin Pilates ja tanssistudio tarjoaa monipuolisia tunteja nuorille ja aikuisille. Alla pari esimerkkiä tunneista, jotka sopivat erinomaisesti tanssijoille.

METHOD PUTKISTO

Method Putkisto on suomalainen kehonhallinnan ja -huollon menetelmä, jonka kehittäjä on Marja Putkisto. Method Putkiston tavoitteena on hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus. Method Putkiston avulla pidennät lyhentyneet ja kiristyneet lihakset, jolloin luusto ja nivelet asettuvat optimiasentoon. Lisäksi vahvistat syviä ryhtiä ylläpitäviä lihaksia ja hengitystekniikkasi paranee.

Method Putkisto on loistava oheisharjoittelulaji tanssijoille.

Tunti on keskiviikkoisin klo 17.50 – 18.50.

MP PILATES

MP Pilates perustuu Joseph Pilateksen 1900-luvun alkupuolella kehittämään voimistelumenetelmään. Menetelmä on alkuaan kehitetty tanssijoille. MP Pilateksen tavoitteena on vahva, tuettu ja toiminnallinen keskivartalo.

MP Pilates on loistava oheisharjoittelulaji tanssijoille.

MP Pilates tunnit keskiviikkoisin klo 19.00 – 20.00 ja torstaisin klo 18.40 – 19.40.