Kehonhallinta ja -huolto

Tanssi on fyysisesti rankka laji. Erityisesti isommat oppilaat, jotka harjoittelevat useita kertoja viikossa, tarvitsevat oheislajiksi kehonhallintaa ja -huoltoa.

Balettikoulu on erikoistunut tanssin ja kehonhallinnan yhdistämiseen. Anne Hirvonen on tanssin ohella pitkälle kouluttautunut kehonhallintalajien ohjaaja (mm. Method Putkisto -lajit).

Balettikoulun oppilailla on erinomainen mahdollisuus oheisharjoitteluun Malmin Pilates ja Tanssistudion tiloissa. Studiolla on upea, tunnelmallinen tila Helsingin Malmilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.
Katso myös www.malminpilatesjatanssistudio.com

Malmin Pilates ja tanssistudio tarjoaa monipuolisia tunteja nuorille ja aikuisille. Alla pari esimerkkiä tunneista, jotka sopivat erinomaisesti tanssijoille.

TERVE, HYVINVOIVA JA TAITAVA TANSSIJA

Tunnin tavoitteena on nimensa mukaan terveiden, hyvinvoivien ja taitavien tanssijoiden kasvattaminen.

”Tällä tunnilla käytän opetuksessa kaikkea oppimaani kehonhallinnan alalta. Esim. tunnilla pidennetään lyhentyneet ja kiristyneet lihakset Method Putkisto -oppien mukaan. Selkäranka vapautetaan MP Huippuliikkujan keinoin ja keskivartalo vahvistetaan MP Pilateksen opein. Spiraalistabilaation avulla harjoitamme selkää kokonaisvaltaisesti.

Kaikki harjoitteet kytketään tanssiin. Kokemuksesta voin todeta, että näillä tunneilla saamme oivalluksia, jotka todellakin kehittävät tanssitekniikkaa. Tunti on myös loistava rentoutumisen hetki kiireisen arjen keskellä.” -Anne Hirvonen

Tunti on keskiviikkoisin klo 16.40 – 17.40.

MP PILATES

MP Pilates perustuu Joseph Pilateksen 1900-luvun alkupuolella kehittämään voimistelumenetelmään. Menetelmä on alkuaan kehitetty tanssijoille. MP Pilateksen tavoitteena on vahva, tuettu ja toiminnallinen keskivartalo. Sopii loistavasti oheisharjoitteluksi tanssiopiskelijoille.

MP Pilates tunnit keskiviikkoisin ja torstaisin klo 19.00 – 20.00.